Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

rolling stones

Gitarist Rolling Stonesa pridružio se Gary Clark Jr.u u pjesmi 'Happy', dok su se Staples i Donald Fagen iz benda Steely Dan uhvatili u koštac s obradom pjesme 'The Weight' sastava The Band.

Keith Richards, Mavis Staples, Donald Fagen, Lucinda Williams i Norah Jones bili su jedni od izvođača drugog izdanja humanitarnog koncerta „Love Rocks“, koji se održao 15. ožujka u njujorškom Beacon Theatre.
Na koncertu se dogodila senzacionalna suradnja Richardsa s virtuozom Gary Clark Jr.-om uz Ivana Nevillea, Hi-Rhythm i i Steve Jordana na pjesmi 'Happy'.
Billy Gibbons (ZZ Top), Emmylou Harris, Ziggy Marley, Warren Haynes, Ann Wilson i Trombone Shorty također su sudjelovali u eventu čija je svrha prikupljanje novčanih sredstava u ime neprofitne organizacije „God's Love We Deliver“, koja pruža obroke i nutricionističku njegu teško oboljelima na području metropole New York.
Ovogodišnje izdanje sada postaje sinonimom jedinstvenih suradnji; Mavis Staples su se na pozornici pridružili Fagen, Amy Helm, Marc Cohn i all-star bend u obradi pjesme sastava The Band, 'The Weight'.
Ususret koncertu, Staples je skrenula pozornost na važnost ove neprofitne organizacije: Ti ljudi su toliko strastveni u pružanju hrane potrebitima, onima koji se nalaze u bezizlaznim situacijama… Nisam mogla suzdržati suze, priznaje pjevačica.