cota

Daruvarski hard rockeri Cota G4 održali su svoju koncertnu promociju novog albuma Entropia, 1. 3. 2018. u Bikers Beer Factoryju. Bio je ovo i njihov prvi koncert nakon 4 godine kada su nastupali u prepunom zagrebačkom Hard Placeu.

Da ovi daruvarski rockeri rade punom parom i da ih ljudi vole to su dokazali više puta, a ovaj put to je bio koncert u punom Bikersu. Četvrtak, bljuzga, mećava i hladnoća nisu zaustavili najhrabrije da dođu u BBF i uživaju u žestokom hard rocku. Genijalna publika, brutalna atmosfera i jedva čekamo ponoviti sve to - kažu dečki iz benda. Osim baze benda Marka Osmanovića (vokal i ritam gitara), Dinka Likara (solo gitara) i Daria Horvata (bubnjevi) na bini su im se pridružili Jasenko Horvat (klavijature), Vedran Tunuković (bass) i Nikolina Fistrić (back vokal).

Kako bi svi bili dio koncertne promocije novog albuma Entropia s naznakom na "nešto staro nešto novo", dečki su koncert odlučili podijeliti na svom YouTube kanalu. Bio je ovo sjajan početak promocije novog albuma i početak turneje Cote G4; nove datume objavljujemo uskoro na našoj Facebook stranici – kaže band.

Popis pjesama:

Za nas ne postoji kraj
Gle me na šta ličim
Ne znaš ti šta je rokenrol
Putovanje vlakom
Izderi se
Ostavljen, sam i lud
Gdje je ona mala
Gdje smo mi
Proklet
Snovi se ipak samo sanjaju
Prepusti se
Sramota
Kad bio sam njen
Tamo negdje, iza krovova kuća
Kuća iz djetinstva
Daj mi sve
Kada prođe prstima kroz kosu
Motaj kume, motaj