Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

let3disco

Disco Let 3 su nastupom u Hard Placeu najavili Antivalentinovo broj 3. Legendarni riječki rockeri svirali su velike rock 'n' roll hitove tako da su gitare i bubnjeve zamijenili miksetama i playlistom s pjesmama Body Counta, Pink Floyda, New ordera i drugih velikana rock zvuka.

Pun plesnij podij i ovacije publike dokaz su uspješne misije gurua Antivalentinova 3 - Mrleta, Prlje i Baljka koji su ovim nastupom počeli sa zagrijavanjem glazbene publike za veliki spektakl sljedeće subote u Domu sportova kad će nas u trećoj sezoni Antivalentinova zajedno s Edom Maajkom, TBF-om i Demolition Grupom na jedan dan lansirati u svijet oslobođen konzumerističkih (valentinovskih) okvira, zabaviti nas odličnom glazbom i zasigurno potaknuti da razmišljamo na drugačiji način o svijetu oko nas. U svetoj misiji zabavljanja rock stada, LET 3 DISCU pridružili su se i TBF-ovci Saša Antić i Mladen Badovinac.

Antivalentinovo 3 već nosi status najvažnije rock fešte godine, simbol je jednodnevnog glazbenog događanja za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme valentinova i manifestacija za koju se traži ulaznica više.

Ne propustite priliku uživati u pozitivnoj, žestokoj, zaraznoj energiiji Antivalentinova te osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Cijena ulaznica je 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu! Dostupne su u sustavu Eventima (Eventim: https://goo.gl/kikq5g), Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.