Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

take that

Menadžer grupe Take That, Nigel Martin-Smith, osvrnuo se na odlazak Jasona Orangea iz sastava.

Orange je izjavio kako njegov odlazak nije plod svađe, već odluke kako više ne želi biti glazbenikom. 'Znam koliko Mark, Gary i Howard (preostali članovi grupe, op.a.) uživaju u stvaranju glazbe i znaju da imaju moju punu podršku u idućem poglavlju ovog sastava', zaključio je Orange.

Martin-Smith, koji je okupio bend u 90-ima, na to je rekao kako je Orange zapravo krivio njega za svoje nezadovoljstvo. 'Isprva je Jason volio biti u bendu, no s godinama se to promijenilo', izjavio je menadžer. 'Rekao mi je kako više ne može ovo raditi, kako on zapravo nije glazbenik i da ne može biti u bendu. Htio je znati zašto sam mu to učinio, zašto sam ga stavio u bend. On mu je prouzročio mnogo problema pa je nakraju okrivio mene što sam mu upropastio život. Nisam mogao vjerovati što čujem.'

'Rekao sam mu: Jasone, putovao si prvom klasom, odsjedao u luskuznim hotelima, žene su se bacale po tebi, stekao si milijune... Očito je to bilo vrlo teško. Eto kako je bizarna ova situacija', zaključio je Martin-Smith.

Take That, sada trojac u sastavu gary Barlow, Mark Owen i Howard Donald, izdao je nedavno svoj osmi studijski album, 'Wonderland', te se trenutno nalazi na svjetskoj turneji.