facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
The Slip


Bookmark

Data

Released Srpanj 2008
Format Albumi
Vrsta Industrial rock
Dodano Ponedjeljak, 31 Listopad 2011
Žanr Rock
Length 43:45
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država USA
Etiketa The Null Corporation
Tags

Review

 

Nakon trideset i šest instrumentala iz projekta Ghosts I – IV, Reznor donosi deset vokalno instrumentalnih pod navedenim imenom. Album se pojavio iz vedra cyber neba na nin.com sa porukom od šefa koja glasi Ovaj ja častim. Album je besplatan u digitalnom obliku i u njegovim podvarijacijama.
 
Multitrackove za vaš krekirani Acid možete skinuti par klikova dalje i ponuditi svijetu razarač plesnog podija bolji od Closer u Sister Issa miksu ili neku kvazi intelektualnu, a zapravo neslušljivu varijantu Discipline u nekom hipotetskom The Panacea ili Noisia remiksu.
 
Najavni singl imena Discipline je stara Nine Inch Nails škola sa puno gitara i malo elektronike, ali sa živim 4/4 bubnjem tako da ovo smrdi na puno electro mikseva koji će doći na remix.nin.com. Tekst je naravno o dobrom odgoju i samokontroli na jedan nenasilan način. Lights In The Sky je tiha pjesma u kojoj Trent nešto mumlja preko klavirske podloge i nešto šuma koji malo vuče na radio statiku, a malo na vinil koji je previše puta odsviran. 
 
Lights In The Sky je i ime predstojeće američke turneje. Kada će ovaj diskografski vizionar u Europu, nije poznato, ali u pauzama koncerata mogao bi držati predavanja i okrugle stolove o budućnosti distribucije glazbe i smrti jedne industrije te zajedno sa Steve Jobsom popiti kavu koju će Trent platiti jer treba platit barem kavu čovjeku koji je posljednji našao način da od poštene radničke klase uzme pare za stvar koju nije niti orao niti kopao već samo postavio na server i dodao modul za transakcije preko kreditnih kartica. Taj način zove se iTunes.
 
Inače, album je besplatan i dolazi sa sedam megabajta PDF knjižice. Dobavljivo na svim boljim torrent trackerima.
 
Antonio Hadrović
Hits 633
Ghosts I-IV « Ghosts I-IV Nine Inch Nails Albumi Kronologija Bad Witch » Bad Witch

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42