facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Veljača 2008
Format Albumi
Vrsta Dance / Electronic
Dodano Nedjelja, 06 Studeni 2011
Žanr Electronic
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država Francuska
Etiketa Nobody's Bizzness
Tags

Review

 

Caroline Herve, francuskinja i starija djevojka, DJ-ica i producentica, ljuditeljica mačaka i vikend droga izbacila je album betmenolikog imena BatBox. Caroline je nu rave i electroclash kužericama i MySpace prijateljicama poznata kao Miss Kittin.
 
Kittin puno više izbacuje singlove i mikseve nego dugosvirajuće komade plastike koje nitko u Hrvatskoj ne kupuje jer su skupi i zbog tiskarske boje ne mogu poslužiti kao filteri.
 
Ovaj komad plastike joj je drugi i ima ravno trinaest pjesama koje su nastajale po aerodromima i željezničkim kolodvorima diljem Europe i ostatka svijeta, jer Kittin mnogo putuje u strane klubove gdje se druži s čudnim ljudima koji ponekad imaju proširene zjenice ali uvijek dobre namjere.
 
Prvi singl je ujedno i prva pjesma narkotičkog imena Kittin Is High gdje podsjeća na Lollobrigide (koje, nota bene, imaju novi album. Homofobni svijete što ne toleriraš drugačije - strepi!) na bolje produciranim Fruity Loops podlogama samo ne pjeva o gej dečkima već o povišenom krvnom tlaku i ostalim stvarima koje se povećavaju s vremenom.
 
Dobra je još i Sunset Strip, tužna priča o djevojkama koje zbog slave i materijalnih vrijednosti prodaju se na istoimenom, dva i nešto kilometra dugom dijelu Sunset Boulevarda u zapadnom Hollywoodu. Priča ima tužan kraj. Tužan i repetitivan. Ali ništa tužniji od onih djevojaka koji su Guns`n`Roses kupovale instrumente i alkohol dok se nisu proslavili. Onda su ih odjebali. I zato djevojke, pazite kojim demo bendovima plaćate režije dok se isti „ne proslave i za isto im jako, jako malo treba".
 
Također, dobra je i Play Me A Tape, ali samo zbog naslova. Podsjeća na sretna vremena bez broadband Interneta i kad svaka šuša nije imala 891338 pregleda profila i 50401 prijatelja na MySpace jer Tom još nije imao modem.
 
Ostatak materijala je siv. Ne smrdi, ali i ne miriši. Baš kao i cjela ta electro scena. Čak i kad koketira sa gotičkom ikonografijom u spotovima i na omotu te ponekim Nine Inch Nails produkcijskim rješenjem na podlogama.
 
Antonio Hadrović
Hits 414

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42