facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Lipanj 2010
Format Albumi
Vrsta Pop / Dance
Dodano Nedjelja, 01 Svibanj 2011
Žanr Pop
Length 44:15
Broj diskova 1
Edition date 2010
Država USA
Etiketa Hollywood
Tags

Review

Kako u svijetu američkog popa dati svijetu do znanja da odrastate? Skinite gaće. Ili bar prouzročite kontroverzu čija je tema jeste li skinuli gaće ili niste. Mala Miley Cyrus je odlučila reći zbogom nevinosti. Nema više poludomoljubnih pjesama, a i Hannah Montana je u svojoj zadnjoj sezoni. Dječja miljenica Amerike je odrasla i želi to naglasiti na svaki mogući način, no njeni postupci nekako ne odražavaju stariju i zrelu osobu kakvom mala Cyrus želi biti.
 
Sve to neodoljivo podsjeća na Britney Spears. Ispočetka se krenulo s ulogom anđelka i djevice kako bi se osvojila puritanska srca Amerike, a kasnije se odrastanje dokazivalo pitonom na ramenima i golišavim spotovima. I dok velika teen princeza nije sigurna je li luda ili ne, Cyrus se zaletava njenim stopama. Robot je pljunuta Spearsina pjesma, teško tehnologizirano ostvarenje koje govori kako je Cyrus slobodna, kreativna djevojka, ne generički produkt producenata kao što ju mnogi (ne)pravedno optužuju.
 
Ironično, dijelovi albuma gdje maloljetna Cyrus starije muškarce izaziva na ilegalne misli su jedini prihvatljivi. Sva čuda tehnologije kojima se u nedostatku ideja razbacuju veća pop imena poput Spears i Lady Gage i mala Cyrus marljivo i konformistički koristi. I tu se pokušavaju prodati fore o življenju vlastitog života, no ultraplesni ritmovi ih solidno zaglušuju. To nije slučaj s baladama gdje ste tekst, htjeli ili ne, prisiljeni čuti. Tako Cyrus, osim o slobodi, propovijeda i o prolaznosti vremena koju je sa svojih 17 morala itekako osjetiti.
 
Najpliće što može, Miley Cyrus ide dalje. Dok je bila Hannah Montana bila je i slatka. Sad dok se igra Lolite (iako to pokušava negirati u kopiji Ke$he Permanent December) je nekako otužna. Ne toliko zbog onog čime se predstavlja, na to smo navikli, koliko zbog činjenice da znamo što ju čeka ukoliko bude i dalje kopirala Spears. Igračke producenata se, istinabog, ne muče stvaranjem vlastite glazbe, no ako ih se previše rasteže, lako pucaju. Vidjet ćemo koliko je mala Cyrus izdržljiva.
Hits 557

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42