Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

zdravko bajan photo by Robert Matic

Samozatajni, no vječni optimist iz Splita Zdravko Bajan poznat po svojim zaraznim i plesnim hitovima predstavlja novi ljetni singl u svom itekako prepoznatljivom stilu. Okružen suradnicima i gitarom u ruci predstavlja novu pjesmu „Kao stranac“!

Kao i mnoge prije nje, pjesma je ljubavne tematike, a iako 'kao stranac luta ulicama grada' priča priču o tome kako ipak taj put prema boljem postoji.

Iza njega su veliki hitovi kao što su 'Lijep i sunčan dan' i 'Ludo zaljubljen' koje je javnosti približio Neno Belan, zatim „Ljubav je to“, „Na istoj frekvenciji“ „Vibra“ i brojne druge iznimno kvalitetne pjesme, a pod etiketom Dallas Recordsa izdaje novi singl 'Kao stranac' kojim nastavlja već sada svoj glazbeni opus prepoznatljivim zvukom i ritmovima koji zasigurno ostaju u ušima.

Pjesma govori o „Putu“ i putovanju na kojem se punimo pozitivnom energijom koja nas transformira i vodi prema novom razumijevanju i osjećanju života.. Pjesma je imala neki svoj put nastajanja i nakon nekog vremena odabrana je ova treća verzija jer je po mom mišljenju najjednostavnija.

Redatelj videospota Marko Petrić Bajanovu pozitivu i pomalo retro stil pretočio je u videomaterijal jednakih karakteristika. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Zdravko Bajan, a ženske prateće glasove u pjesmi pjevaju Edita Kolombo i Ana Brajevic.