Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

LeoneNakon što su posljednjih šesnaest godina radili obrade pod imenom "Teddy Lion Selection" te izdali pet CD-a za Mcp-vm Records gdje su za svoj rad nagrađeni zlatnim diskom, bend početkom godine mijenja ime u Leone, ulazi u autorske vode i predstavlja svoj prvi singl „Tužan je Božić bez tebe“.

U predbožićno vrijeme, kada prevladava božićni ugođaj, a na radijskim postajama prevlast preuzimaju pjesme inspirane Božićem, Leone objavljuje singl namjenjen svim generacijama, veoma komercijalnog zvuka i radiofoničnog refrena.

Pjesma je to koja sa sobom nosi dašak božićne melankolije. Priča o djevojci koja je sama na Božić i koju hvata je nostalgija za nekim završenim poglavljima ipak nije tako tužna kao što ime pjesme sugerira. Plesna melodija obojena božićnim zvonima brzo će vam ući u uho!

Leone (tada Teddy Lion Selection) s radom su započeli 1999. godine napravivši više od sedamdeset obrada. Bend čine Teddy Lion (gitara), Irena Biškupović (vokal i bubnjevi), Đorđe Gubić (udaraljke), Oskar Rene Bel (bas gitara) te Sanja Nazić i Silvija Roža (klavijature).