Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

LudinLudinov aktualni singl "Ne može gore" s nedavno objavljenog albuma "Snove satko sam od ulica" dobio je i svoj videospot!

Televizijska premijera spota zakazana je za nedjelju, 8. ožujka u emisiji Top.HR na RTL2 od 14 sati, dok će spot biti moguće pogledati u nedjelju na portalu Soundguardian.
U svom prepoznatljivom stilu, Ludin je opisao novi singl, u kojem vješto kombinira hip-hop i funk u stilu legendarnog Dine Dvornika ili Songkillersa, a kakav zasigurno ne biste očekivali od repera.
Pjesma nema veze s vezom i puna je šaljivih rima i zgoda koje ja prepričavam, a Dust prenosi kroz funky ritam. Mislim da će sve bake i djedovi zaplesati kad čuju ovu stvar!
Redatelj spota je Danijel Kovačević iz zagrebačkog Studija 25.
Album "Snove satko sam od ulica" objavljen je u digitalnom izdanju početkom ove godine, a CD izdanje albuma od nedavno je dostupno i u trgovinama.
Glazbeni profesionalci već sada kažu da će album, koji donosi Ludinove suradnje s brojnim domaćim hip-hop i pop glazbenicima kao što su General Woo, Ivana Radovniković, Bojan Jambrošić i Dust, obilježiti 2015. godinu.
Ludin se ne boji eksperimentiranja, vješto kombinira glazbene žanrove, koketira s funkom, r'n'b i pop glazbom, no nikome ne podilazi, vješto baca hrabre rime i ne boji se etiketiranja.
Repam iz ljubavi, ne zbog para. Moj album nema jedan pravac i nije baziran za strogo određenu publiku. Repam o koncentraciji, o tome kako se spuštam niz Pantovčak na rolama, pa o ljubavi i na koncu o zagrebačkim ulicama. Kako sam se osjećao, tako sam repao. Iskren sam izvođač, to mi je i mana i vrlina - kaže Ludin.

Album "Snove satko sam od ulica" poslušajte i na Ludinovoj službenoj Deezer stranici.
http://www.deezer.com/artist/4652935