Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Phase Fatale Silent Servant Press Pic

Prva kolaboracija koja će se dogoditi pod okriljem nove izdavačke kuće jest Phase Fatalea i Silent Servanta koja će na svjetlo dana izaći 26. ožujka. Prvotna misija BITE-a jest pokrenuti techno scenu i prezentirati mlade glazbenike koji se bave stvaranjem takve glazbe. U izjavi za novinare naglašeno je kako pokretanje izdavačke kuće nije samo u svrhu izdavanja glazbe isključivo za Phasea, već za sve mlade glazbenike koji se nalaze u nepovoljnom položaju obzirom na samu "ekonomiju" techno glazbe.

Svoju kolaboraciju Phase Fatale i Silent Servant započeli su još 2016. godine kada su zajedno nastupali po Europi dok su suradnju nastavili radeći zajedno na Phaseovom 'Reedemer Extended Mix 12'. Sljedeće čemu će se posvetiti jest 'Confess' koji će biti satkan od live izvedbi. Otvoriti će ga s 'Plastic Motion' koji će zauzeti A stranu te će ga predočiti kao snažan techno zvuk koji će pulsirati kroz cijelu izvedbu uz zvukove sirena koji će iskakati van okvira cijele melodije. B strana, za razliku od "pulsirajuće" A, započet će s 'Confess' čiji zvuk će nemilosrdno prikazati snažne zvukove basa koji će stvoriti psihodeličnu pozadinu, nedopuštajući melodiji da se kroz zvukove "raspadne". Zatvoriti će predstavljanje s 'Tausend Heilige' koja će usporiti prethodne dvije stvari uz lagani ritam bubnjeva i pomalo zahrđale glasove zbora u pozadini.

Zasigurno je da će Phase i Silent Servant puštanjem 'Confessa' u javnost i kroz internetsko/radijske sfere donijeti novi život i interpretaciju techno muzike.