Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Promo 02 high dpi 2

Popularni indie rock bend Car Seat Headrest objavit će reizdanje svog albuma prvijenca „Twin Fantasy“ za izdavačku kuću Matador Records. U susret novom/starom izdanju, bend je objavio novu verziju pjesme koja otvara album „My Boy (Twin Fantasy)“ i koju možete preslušati u nastavku.

Album „Twin Fantasy“ originalno je objavljen na Bandcamp profilu benda 2011. godine i tada je, uprkos svim produkcijskim nedostacima, postao iznimno popularan na ovom streaming servisu. Sedam godina kasnije, frontmen benda Will Toledo dobio je priliku ovaj album ponovo snimiti onako kako je oduvijek htio, ali nije imao sredstava.

Originalno izdanje je snimao sam Will Toledo na svom, kako kaže, jeftinom laptopu, dok je ovog puta u snimanju sudjelovao osmočlani bend te je zvuk pjesama u startu puniji. Što se liričke strane albuma tiče, Will Toleddo je izjavio da tekstove više ne doživljava na isti način i da svoju tadašnju situaciju više ne doživljava kao tragediju.

Singl „My Boy (Twin Fantasy)“ je treći singl s predstojećeg izdanja, a u prethodnom „Nervous Young Inhumans“, koji je popraćen spotom se Toledo prvi put oprobao kao redatelj. Somenuti video možete pogledati niže.

U novom sastavu Car Seat Headrest će se otisnuti na europsku, a zatim i na američku turneju, prilikom koje će svirati stare pjesme u novim aranžmanima.