Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Jack White 2017 Press Photo by David James Swanson

Legendarni američki rock multiinstrumentalista Jack White objavio je singl „Connected by Love“ popraćen video spotom. Spomenuti singl bit će dio dugo očekivanog albuma „Boarding House Reach“. Spot za pjesmu „Connected by Love“ možete pogledati u nastavku.

Pored pjesme „Connected by Love“ na singlu se našla još jedna kompozicija s predstojećeg albuma, "Respect Commander" koja donosi sasvim drugačiju atmosferu od prve pjesme. Na promo videu koji je White objavio prije nešto manje od mjesec dana, jasno je da će na izdanju biti još varijacija i fuzija žanrova, što ovom glazbeniku nije strano.

Osvježen novom postavom, koja svoje korijene vuče iz hip-hop, r’n’b, soul i funk muzike, Jack White se ovog puta okrenuo akustičnoj gitari, sintesajezeru i, naravno, vokalima. Album je sniman New Yorku, Los Angelesu i Nashvilleu, a izvrši producent je nitko drugi do Jack White.

Datum objavljivanja albuma još uvijek nije poznat, ali je poznato da će biti objavljen u surandnji između Whiteove izdavačke kuće Third Man Records i legendarne britanske kuće XL Recordings.