Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

man on the woods

Glasine o novom country albumu Timberlakea više nisu glasine. Album, koji je inspiriran njegovom obitelji i korijenima odakle potječe (Tennessee) Timberlake je najavio uz logorsku vatru pored koje je zagrnut u deku. Njegov četvrti solo album trebao bi izaći 2. veljače. Za sada je poznato da će naziv albuma biti 'Man of the Woods' dok je naziv singla koji će izaći ovaj petak 'Filty'.

Vlasniku deset Grammyja i četiri Emmyja, ovo je najambiciozniji album do sada - zvučno i tekstualno. Kombinirajući zvukove tradicionalnog američkog rocka s modernim utjecajima suradnika: The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys, novi Timberlakeov materijal istražuje storytelling inspiriran njegovim sinom, njegovom ženom i osobnim putovanjem od Memphisa pa do ovdje gdje je danas.

Raznobojan i futuristički spot za „Filthy“ režirao je Mark Romanek. Plesni spot predstavlja Timberlakea kao izumitelja modernog doba koji svijetu predstavlja svoj posljednji izum.

Prije objave albuma, Timberlake planira objaviti još tri spota, od kojih će svaki biti jedinstven i u režiji različitih redatelja.

Justin Timberlake, talentirani glumac i glazbenik, do sada je u karijeri prodao više od 32 milijuna albuma, a prethodna 3 albuma su dostigli platinaste i multiplatinaste naklade diljem svijeta.

U traileru koji je objavljen prikazani su klipovi nove glazbe uz zvuk akustične gitare te se pojavljuju Jessica Biel (Timberlakeova supruga) i Pharrell za kojeg se zna da je radio na albumu.