Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

zmaj

Za sebe kažu da su „po pitanju muzike eklektičan, a po pitanju stava angažirani rock bend teške poezije s povremenom zajebancijom“, koristeći se raznim pod-žanrovima rock glazbe da bi svoje pjesme dočarali što je moguće atmosferno preciznije i uvjerljivije i tako uspješno pokrili „što širi spektar ljudskih stremljenja“.

Ovaj zanimljivi bend, kojeg čine Ozren Jurić (vokal, akustična gitara), Goran Lenac (flauta, gitara, vokal), Darko Fras (bubnjevi), Tomislav Grabar (bass), Martin Tisanić (gitara ) i Eldar Keskin (gitara) upravo su objavili svoj prvi spot za pjesmu Problem, koji je režirao Goran Horvatinec a producirao SkyLens Studio.

Jedna od ključnih karakteristika su tekstovi koji često ulaze u domenu socijalno osjetljive tematike a  okrenuti su čovjeku.

„Premda su pjesme raznovrsne neka ih spona, razumu nedokučiva i nevidljiva, drži na okupu tako da u cjelini sve ima smisla“, kažu iz grupe.

„S odsviranih preko 30 gaža po raznim paletama i pozornicama, K'o Zmaj nastoji izraziti svoje autorsko srce i kod slučajnih prolaznika, kao i kod prolaznika namjernika oživiti duh, priuštiti osjećaj postojanja, sreću, ushit i potaknuti poneko dublje promišljanje o svijetu, univerzumu i svemu između“.