Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

boa live in tvornica

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25. 3. 2017. godine, grupa Boa je održala slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982. godine.

Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je i snimljen i audio i video s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji. Cijeli koncert bit će objavljen sredinom 10. mjeseca, a posebnost ovog izdanja je ta što će koncert biti objavljen i na Blue rayu te će kao takav postati prvi domaći koncert ikad objavljen u tom izdanju.

Jedan od vrhunaca koncerta je bila svakako izvedba na drugi bis poznatog hita grupe „Stup od soli“ pa je stoga ta pjesma i prvi službeni spot koji grupa predstavlja, a možete ga pogledati niže.

Boa u sastavu Petra Oreč - vokal, Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić - klavijature, Zvonimir Bučević Buć - bas, Slavko Remenarić - gitara i Mladen Puljiz – vokal, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere.

Posebno smo ponosni na ovo izdanje i zahvaljujemo se Croatelu koji su svojom vrhunskom tehnologijom omogućili ovakav snimak koji po prvi put u Hrvatskoj izlazi u 4K UHD formatu. Petra Oreč je dizajnirala i cijeli omot live izdanja i Blue raya i jedva ga čekamo predstaviti fanovima. - rekli su članovi benda