Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

george michael

Jučer je na Youtubeu osvanula suradnja pokojnog Georga Michaela i Nile Rodgersa, remiks pjesme 'Fantasy'. Pjesma je još davno upala na Georgeov repertoar (našla se na i na live albumu 'George Michael Live in London), a čuveni producent i glazbenik Nile Rodgers (Chic) udahnuo joj je novi život. Pjesmu poslušajte u nastavku.

Pjesma najavljuje izlazak box-seta 'Listen Without Prejudice/MTV Unplugged', prvog posthumnog izdanja Georgea Michaela. 'Listen Without Prejudice' bio je hit album iz 1990. godine, a njegov nastup na MTV-u dosad nije objavljen. Box-set izlazi 20. listopada.

fantasy cover

Povodom reizdanja, Sony Music, Channel 4 i BBC su diljem svijeta naručili novi film “Freedom”, u kojem govori George Michael, a pojavljuju se i Stevie Wonder, Elton John, Liam Gallagher, Nile Rodgers, Freedom ’90 supermodeli (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz i Linda Evangelista), Mary J. Blige, Tony Bennett, Mark Ronson, Tracey Emin, Jean Paul Gaultier, Kate Moss, Ricky Gervais, James Corden  i mnogi drugi. George  je na dokumentarcu radio do Božića 2016 I to je njegovo završno djelo.