Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

beck

Novi komadić zvuka iz Beckove glazbene radionice nosi naziv „Dear Life“, a naći će se na iščekivanom 13. studijskom izdanju „Colors“, koje u Hrvatskoj očekujemo 13. listopada, a već sada je dostupno za prednarudžbu putem Google Playa.

Uz novu pjesmu koju je Beck pisao i producirao u suradnji s Gregom Kurstinom, na novom albumu naći će se i prethodno objavljeni singlovi „Dreams“ te „Wow“. Iščekivani album donosi ukupno deset pjesama, naslijedit će „Morning Phase“ iz 2014. koji je nominiran u čak pet kategorija na 57. dodjeli Grammy nagrada, a osvojio ih je tri, i to u kategorijama Album of the Year, Best Engineered Album, Non-Classical te Best Rock Album.

Izdanje „Colors“ Beck je producirao, baš kao i pjesmu „Dear Life“, u suradnji s Gregom Kurstinom, osim pjesama „Wow“, gdje se za produkciju pobrinuo Cole M.G.N. te „Fix Me“, koju je producirao samostalno.

Od 03. do 22. rujna Beck će se pridružiti skupini U2 na njihovoj The Joshua Tree turneji, gdje će kao poseban gost nastupiti na nizu koncerata diljem Amerike.

U iščekivanju novog studijskog albuma, hrvatskoj publici pjesma „Dear Life“ dostupna je u digitalnom obliku.

„Colors“ – popis pjesama

Colors
7th Heaven
I’m So Free
Dear Life
No Distraction
Dreams
Wow
Up All Night
Square One
Fix Me