Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

qotsa

Jedan od najpopularnijih američkih alternative rock bendova, Queens Of The Stone Age, objavio je drugi singl sa svog predstojećeg albuma „Villains“. U pitanju je pjesma „The Evil Has Landed“ koju možete poslušati u nastavku.

Nova pjesma se osvrće na ranije radove grupe Queens Of The Stone Age služeći se gitarama s fuzz distorzijom i falseto vokalima, ali je osjetno i prisustvo producenta Marka Ronsona s kojim je bend surađivao na snimanju novog albuma. Kao koproducent javlja se dugogodišnji suradnik benda Mark Ratkin, dok je za dizajn omota kao i pratećeg promo materijala odgovoran još jedan stari suradnik, umjetnik pod pseudonimom Boneface.

Album „Villains“ bit će prvo izdanje benda nakon četvorogodišnje pauze. Posljednji album „...Like Clockwork“ zabilježio je zapažen uspjeh kako u prodaji, tako i na top listama postavši njihovo prvo izdanje koje se našlo na prvom mjestu top lista. Novo izdanje "Villains" bit će objavljeno 25. kolovoza za izdavačku kuću Matador Records, a bend će ga promovirati na koncertima diljem svijeta. Nama najbliže moći će se pogledati i poslušati u bečkom Stadthalleu 5.11.