Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Blues za vasNE PROPUSTITE!!! Svi vi koji volite blues podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno slušajte radio Križevce putem interneta klikom na link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije BLUES ZA VAS, koja je sa Vama u eteru punih sedam godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Radio Križevaca emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu. Čak i nakon emisije BLUES ZA VAS i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi BLUESY TEHNICO SHOW, kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovog utorka, 16. svibnja na redu je 318. emisija BLUES ZA VAS, koja vam večeras nudi svoje 'specijalno izdanje' posvećeno ovogodišnjoj dodjeli BMA (SPECIAL EDITION radio show BLUES 4U - '38th BLUES MUSIC AWARDS'), koja se po 38. puta održala 11. svibnja u 'the Cook Convention Center' u Memphis, Tennessee.
Večer ove 38. po redu dodjele obilježili su svakako sa tri osvojene BMA - Curtis Salgado te sa po dvije Joe Bonamassa, Susan Tedeschi i Tedeschi Trucks Band, Kenny Neal te ovogodišnji dobitnik Grammyja osamdesettrogodišnji Bobby Rush.
Glazbeni predah od prezentacije pobjednika po kategorijama činiti će standardne rubrike emisije BLUES ZA VAS i to 'IZ VEDRANOVE VITRINE' i rubrika HRVATSKA  BLUES SCENA, gdje ćemo gđa. Zdenka Kovačiček i moja malenkost predstaviti njen 'live' album 'Zdenka pjeva Ellu i Lelu' iz prošle godine, kojeg je objavila Croatia Records. Dakle, očekuje vas drugi dio intervjua uz izuzetnu glazbu s ovog dvostrukog live CD-boxa.
Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ!

I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta, a snimke možete naći na web stranici: https://www.mixcloud.com, kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

I na kraju, budite uvjereni da vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike