Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Flyer

Flyer promovira svoj treći studijski album “Flyer 3” u srijedu 10. siječnja u Vintage Industrialu. Ulaz se ne naplaćuje, a uz standardnu postavu benda, na pozornici će im se priključiti i brass sekcija te backvokali, a čekaju vas nove stvari i one najbolje s prva dva albuma.

Grupa Flyer prisutna je na sceni mladih bendova od davne 1996. godine. Današnja postava banda ima osam članova. Vokali su: Petra Kožar kao glavni vokal , Ivan Dumalovski Janjušić-gitara, Ivo Dunat - bass, Željko Kožar - bubanj i Mario Kovač – klavijature.

Na novom albumu, ostvarena je i suradnja sa brass sekcijom svjetski poznatog acid jazz banda INCOGNITO koja se pojavljuje na 4 pjesme i vokalna suradnja sa IMAANI, jednom on famoznih vokalististica iz istoimenog projekta. Navedena ekipa glazbenika u stalnoj su postavi banda koji prati
legedarnog STINGA na koncertim turnejama.

Za vizualni identitet Flyera na trećem albumu ''Flyer 3'' brine se Dinko Pasini (dizajn i video) I Ivo Dunat (fotografije) iz KLIKAM STUDIJA.

Flyer se predstavio sa novim singlom kao najavom trećeg albuma. Riječ je o pjesmi “Inspiracija” koja je odmah skočila na same vrhove top lista. Od 2013. Flyer započinje suradnju s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom, koji producira singlove “Ruke”, “Pjesma za dvoje” i “Sve je u redu”.

2015. godine Flyer ponovo surađuje s prvim producentom, Goranom Martincem koji producira singlove “More”, “Nismo sami”, “Radio” i “Kako da te ne volim”.

Flyer objavljuje svoj treći album pod nazivom “Flyer 3” u svibnju 2017. Uz puno live nastupa, rada na zvuku, slici,modi, fotografiji, designu, Flyer se nastavlja....

Stil grupe Flyer možemo opisati kao modernu pop glazbu s primjesama drugih srodnih glazbenih stilova, kao što su new groves, drum 'n' bass, neo soul i acid jazz.

VINTAGE INDUSTRIAL:
FLYER – FLYER 3
PROMOCIJA 3. STUDIJSKOG ALBUMA
10.1.2018. SRIJEDA /// UPAD:FREE
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/313376475832129/