Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

nasville pussy

Hard Place - Biggest Little Rock Club in Town spremio je za sezonu jesen/zima bezbroj sjajnih koncerata. Osim domaćih izvođača ovu će jesen obilježiti i mnoga strana gostovanja – od rocka, bluesa, metala pa do reggaea i alternative.

Jesensko/zimska sezona započela je nastupima rockera DODRIVER iz Amerike i alternative bandom NASTY MONROE iz Italije, a nastavlja se s dva engleska moderna blues kantautora - FABIAN MADDISON i JAKE MARTIN zasvirat će u sklopu Blues Utoroka 17.10. uz besplatan ulaz!

Nakon bluesa slijedi „International weekend“ u Biggest Little Rock Clubu. U četvrtak 19.10. stižu talijanski melancholic doom metalci TETHRA, u petak 20.10. binu najvećeg malog rock kluba u gradu zauzet će legendarni rockeri iz BiH-a NO RULES, a u subotu 21.10. sviraju mađarski post rockeri SONYA. Ulaz na sve koncerte je besplatan!

Niz stranih gostovanja nastavljaju dva gitarista udružena u turneju MASTER GUITAR – THOMAS ZWIJSEN iz Nizozemske i BEN WOODS iz Amerike. U petak 27.10. biti će njihovo treće gostovanje u Hard Place-u kada ćemo moći provjeriti kako je to kada se udruže klasična i flameco gitara i sviraju instrumentalne obrade velikih metal hitova: Iron Maidena, Judas Priesta, Metallice i ostalih sličnih bendova. Ulaz je i na ovaj koncert besplatan!

U četvrtak 02.11. po prvi puta u Hard Place stiže HORNSMAN COYOTE iz Beograda i donosi reggae zvuke. Hornsman Coyote je autorki projekt Nemanje Kojića Kojota nekadašnjeg frontmana kultnog beogradskog banda Eyesburn. Hornsman Coyote glasi za jednog od najcjenjenijih reggae trombonista u Europi, a tijekom dugogodišnje karijere surađivao je s legendama kao što su Lee Scratch Perry, Max Cavalera, Rootz Lions, House of Riddim itd. U okviru promocije aktualnog albuma "Sevengreen" Hornsman će odsvirati ekskluzivni zagrebački koncert u Hard Place-u u četvrtak 2.11. Ulaznice uskoro u prodaji.

Hard Place najavljuje i najveće internacionalno gostovanje ove sezone – drugi nastup legendarnog američkog banda NASHVILLE PUSSY u utorak 7.11.  Nakon što su prije više od dvije godine "razvalili" svirkom, scenskim nastupom i sjajnim odnosom s publikom, za očekivati je da će i ovaj koncert (kao i prethodni) biti rasprodan pa svi oni željni sjajnog žestokog rock'n'rolla na tragu Motorheada i AC/DC neka nabave svoje ulaznice na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Hard Place, Dirty Old Shop i Entrio hr su mjesta gdje možete nabaviti svoju ulaznicu i osigurati si mjesto za još jedan veliki rock'n'roll  spektakl koji se priprema u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu!

Za kraj fenomenalne sezone internacionalnih gostovanja Hard Place dovodi dva metal događanja. U petak 17.11. stiže srpski ženski metal band NEMESHIS. Nevjerovatno je vidjeti ove žestoke cure koje rokaju melodic death metal, provjerite kako je to uz besplatan ulaz.

U petak 24.11. Hard Place ponosno predstavlja mađarski Iron Maiden tribute band IRON MAIDNEM. Oni su rasprodavali i puno veće zagrebačke klubove tako da će nastup u Biggest Little Rock Clubu biti ekskluzivna svirka za najveće fanove koji nabave ulaznicu na vrijeme.