Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Roger Waters

Nakon 63 rasprodana koncerta u SAD-u i Kanadi ove godine, Roger Waters potvrdio je na svojim službenim web stranicama prvih pet datuma u Europi te najavio još 23 koncerta u ostalim državama Europe, među kojima je i Hrvatska.

Od trenutno potvrđenih gradova, Waters će nam najbliže doći 16.5. kada će održati koncert u bečkom Stadthalleu te 13.6. kada će nastupiti u minhenškoj Olympiahalle. No, uz četiri njemačka i jedan austrijski datum, Waters je najavio i koncerte u još dvadesetak europskih država, a cijela lista uključuje ove države (preuzeto s RogerWaters.com): Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Nizozemska, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Norveška, Poljska, Portugal, Rusjia, Španjolska, Švedska, Švicarska i UK. Na službenoj web stranici stoji i napomena kako će datumi za ostale države biti uskoro objavljeni.

Watersova "Us+Them" turneja uz pjesme iz samostalne karijere obuhvaća upješnice s četiri albuma Pink Floyda, i to: ''The Dark Side Of The Moon'', ''Animals'', ''Wish You Were Here'' i ''The Wall''.

rw 1