Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Rolling Stones

Ove će subote, 16. rujna, legendarni The Rolling Stones nastupiti na Red Bull trkalištu u austrijskom Spielbergu, nedaleko Graza. Dakle, na svega dva i pol sata vožnje od Zagreba hrvatska publika ima priliku svejdočiti trećem nastupu No Filter turneje koji bi im, po svemu sudeći, ovaj put stvarno mogla biti i posljednja.

Organizatori mole sve koji namjeravaju doći na koncert da se pridržavaju uputa vezanih za sigurnost izvođača i posjetitelja - zabranjeno je unošenje kišobrana, kamperskih stolica, torbi većih od formata A5 te vlastitog pića i hrane. S obzirom da je pred nama jesensko vrijeme, a koncert će se održati na otvorenom, bitno je prikladno je odijenuti i obuti jer koncertni prostor nije opremljen garderobom. Više o protokolu ulaska možete pročitati na www.stones-spielberg.at/#safety_notes.

Ulaz u koncertni prostor otvara se u 15:00h, a prvi predizvođač John Lee Hooker počinje u 17:00h. Stonesi se očekuju u 20:30h na pozornici.

Ulaznica još uvijek ima u sustavu Eventim i svakako je bitno naglasiti da je potencijalna publika koja ih tek namjerava kupiti to i učini na službenim prodajnim mjestima.