Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

plakat A4 2

Naš suradnik Darko Horvatić otvara izložbu fotografija šalica kave i trgovinu na portalu Etsy istovremeno. Darko već duže vremena dok pije kavu slika šalice i objavljuje ih na svom Instagram profilu. Sada se ohrabrio za izložbu u knjižnici August Cesarec na Ravnicama u Zagrebu, a usput je otvorio trgovinu svojih fotografija na portalu / mreži Etsy.

Izlaže šalice koje je obradio s pomoću mobitela i raznih aplikacija, a u dućanu ima i arhitekture, pejzaža, botanike, nadasve palmi (vjerojatno su mu opsesija). Ono što snima za SoundGuardian nije izložio na ovoj izložbi, a nema toga ni u trgovini. Razlog je da je izložba tematska. Karakter trgovine na Etsiju je uređenje doma, ureda, dakle više mainstream, pa su slike malo pitomije.

Upravo je u dogovoru s nekim modelima da mu poziraju za fotografije koje bi se kasnije prodavale na Etsiju... cijeli projekt se uhodava pa ima mnogo opcija koje treba dogovoriti.

Izložbu možete posjetiti u knjižnici na Ravnicama do 15 listopada, a trgovinu možete jednostavno posjetiti ako kliknete na link - https://www.etsy.com/shop/tangobamboo

Kolega je jako ponosan na svoj rad, ali nastavlja bilježiti gigove i opačine u mračnim kutovima domaćih klububova.