Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Battleme foto

Žestoki američki rokeri iz Portlanda (Oregon) po drugi put dolaze u Rijeku!

U sklopu promocije njihovog trećeg albuma "Cult Psychotica" i nove evropske turneje imati ćemo ponovno priliku gledati jednu sjajnu live atrakciju.

„Cult Psychotica’’ je ustvari proglas kojeg je frontmen Matt Drenik stvorio tijekom prvih nekoliko mjeseci predsjedničkih izbora u SAD-u 2016. godine. Bend je ovaj album snimio uživo u periodu od svega tjedan dana u Drenikkovom Get Loud studiju u Portlandu, u izboju nevjerojatne energije. Krajnji ishod albuma, vrhunska je suvisla reakcija na trenutno stanje u svijetu ili kako sam Drenik kaže, „pravovremeno razmišljanje o našoj slomljenoj stvarnosti“. Uz vijesti o novom izdanju, bend je uzbuđen što će novi album moći promovirati na velikoj europskoj turneji ove jeseni , između kojih je i Rijeka domaćin.

Tijekom karijere ( koja traje više od sedam godina), Battleme je privukao pažnju publike svojim brendom psihodeličnog rocka sa primjesama blusea. Esquire ističe da su kojim slučajem The Flaming Lips napravili koju originalnu pjesmu tijekom izvođenja obrada Pink Floydova albuma ‘’The Dark Side Of The Moon’’, zvučali bi jednako dobro kao Battleme. Rolling Stone je pisao o sposobnosti benda da stvara krešenda u stilu The Smashing Pumpkinsa, dok je Billboard pohvalio Battlemeov groove uporedivši ga sa onim kojim vladaju Queens Of The Stone Age.

Battleme (USA)
https://www.facebook.com/battlemeatx/
http://battleme.tv/
subota, 14.10. @OKC Palach
ulaznice: 40,00kn/50,00kn
pretprodaja: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio