Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

nlv

Klub Azimut u Šibeniku poziva na koncert benda koji ne želite propustiti jednostavno zato što je riječ o glazbenom sastavu koji svojim živim svirkama još uvijek stvara ljepši doživljaj od onog što isporučuje na snimkama makar je riječ o maestralnim djelima mladih umjetnika koji s razlogom ponesu epitet jednog od najboljih albuma 2016. godine.

Takav je NLV i bend i album u što će se Šibenčani i gosti Krešimirovog grada moći uvjeriti već danas, 9. kolovoza, na još jednom koncertu koji već na početku nudi oslobođenje od težine prevrućeg dana.

Hvaljeni pulski bend predvođen vokalom Nikole Ćaćić koji mnogi uspoređuju s Grace Slick iz Jefferson Airplanea održat će koncert na štekatu Azimuta pokraj livade s početkom u 22 sata.

Štekat Azimuta u Šibeniku preko dana skriva goste od uzavrelog pogleda Sunca, a preko noći otkriva neslućene razmjere dobre zabave kakva se očekuje i ove srijede. Ne kaže se uzalud da su najbolje stvari besplatne, koncert NLV-a u Azimuta jedna je od njih. NLV stiže u Šibenik nakon hvaljenog nastupa na ovogodišnjem Ferragostu koji je oduševio publiku i kritiku. Nikako propustiti!