Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

pvd gallery

Poznati DJ elektronske glazbe Paul Van Dyk 25.8. u Gallery klubu zatvara ljetnu sezonu u Zagrebu velikim partyem na otvorenom uz 'zagrebačko more'.

Vjerujemo da ste već čuli vijest o dolasku poznatog DJ umjetnika s Grammy nominacijom Paul van Dyka u Zagreb! Ono što je još zanimljivije jeste da će ovo biti njegov prvi nastup u našoj metropoli, a upravo s tom glazbenom najavom Zagreb će svoju ljetnu sezonu zatvoriti sa stilom!

Glazbenika kojeg je DJ Mag dva puta proglasio najboljim svjetskim DJ-em, u petak 25.8. ugostiti će poznati zagrebački noćni klub Gallery, čija će velika ljetna terasa uz zagrebačko jezero Jarun pod zvijezdama ovaj događaj učiniti još spektakularnijim!

Paul van Dyk, pravim imenom Matthias Paul, karijeru je započeo kao producent trance elektronske glazbe početkom 90-ih godina kada u iznimno kratkom roku postiže popularnost remixom 'Love Stimulation' te vlastitim hit singlom 'For an Angel'. U posljednje vrijeme svoju glazbu izbjegava nazivati trance glazbom, već jednostavno - elektronikom.

Njegovi se remixevi poznatih svjetskih hitova poput 'Martyr' od Depeche Mode-a, 'What Goes Around… Comes Around' Justina Timberlake-a, te 'Gimme More' od Britney Spears puštaju diljem svijeta i već su poznata uvertira za najbolje party-je.

Nakon svjetskih pozornica i velikih festivalskih nastupa na kojima je znao okupiti i preko milijun i pol ljudi na jednom mjestu, došao je red i na Zagreb.

Pretprodajna cijena ulaznica od 100 kuna traje do 18.8., nakon čega će cijena narasti na 150 kuna, a nabaviti ih možete na šanku Lounge Bara Khala u Tkalčićevoj 88 ili u klubu samog događanja, Gallery klub na Jarunu, Aleja Matije Ljubeka 33.