Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

unnamed 

Najveće i najspektakularnije ljeto kluba Kalypso, začetnika klubske scene na plaži Zrće, doseže svoj klimaks s ovogodišnjim izdanjem Stereoforesta! Nastupi house superzvijezde R3haba 08. kolovoza i kralja trap house izričaja Marshmella 10. kolovoza definitivno predstavljaju zenit sezone pionira najvruće party plaže na svijetu, a kada se tome još pridoda i dolazak Cirque le Soir, najvećeg freakshowa na svijetu, onda znate da vam je zagarantirana potpuno nova dimenzija partijanja!

Započevši karijeru 2007. godine, R3hab se brzinom munje prometnuo u jednog od najutjecajnijih predstavnika modernog nizozemskog housa. Njegovi uratci ne silaze s Beatportove ljestvice, a “nabrijani” remixevi s njegovim potpisom tražena su roba na svjetskoj dance sceni. Velika imena EDM-a kao što su Quintino, Nervo i KSHMR, ali i pop ikone poput Katy Perry, Rihanne, Lady Gage, Madonne i Pitbulla, samo su neke od zvijezda s kojima je ostvario suradnju.

Marshmello je rapidno stekao status internacionalne trap house superzvijezde 2015. godine s remiksevima muzičkih brojeva koje su potpisali Jack Ü i Zedd, kao i trakama koje je iste godine objavio online. Njegov singl “Alone” dospio je na Billboardovu ljestvicu najboljih svjetskih pjesama 2017. godine, s čime je “sljezov kolačić” dobio i službeno priznanje da je njegov hibridni melodični trap house svjetski prihvaćen koktel.

Elitni freakshow Cirque le Soir poznat je po nezaboravnim tulumima koji u svojim istoimenim klubovima u Londonu i Dubaiju ugoščuje VIP klijentelu i svjetske superzvijezde kao što su Rihanna, Drake, Cara Delevingne, Adriana Lima, Neymar Jr i Bella Hadid. Putujući cirkus koji ostavlja bez daha i isnpirira, sa svojim krotiteljima zmija, divovima i patuljcima dodatno će podignuti temperaturu u Kalypsu za vrijeme nastupa nizozemske superzvijezde R3haba 08. kolovoza i trap house superzvijezde Marshmella 10. kolovoza.

Kalypso i plaža Zrće mjesto je gdje će R3hab 08.08. i Marshmello 10.08. imati priliku potvrditi statuse svjetskih DJ superzvijezda, a uz pomoć elitnog društva freakova Cirque le Soir dovest će party sezonu u Novalji do vrhunca!

Ulaznice za oba eventa možete kupiti na www.kalypso-zrce.com