Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

JO 70 final

U utorak, 19. prosinca 2017. u 20 sati, u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu, održat će se svečani koncert u povodu 70. obljetnice Jazz orkestra HRT-a.

trnsko facebook banner 851x315 2017

Dana 6.12.2017. (subota) od 21:00h u Mrav Caffe Baru, Trnsko 25a u Zagrebu (u sklopu školsko sportske dvorane), održat će se sada već tradicionalni Trnsko Morgen Festival.

Sarah Brightman

Legendarna sopranistica u zagrebačkoj Areni nastupa 21. prosinca u pratnji tri tenora i zbora Gregorian, a najavljena su i neka glazbeno-scenska iznenađenja.

retro plakat

Vesela kornjača predstavlja punk/synth/post gig u Retru s bendovima ManMachine, S kim ja radim i Parnepar u srijedu 20.12. s početkom od 20 sati.

sara renar

Tri dana uoči najočekivanijeg koncerta ovog prosinca u Zagrebu - subotnjeg nastupa Darka Rundeka u Velikoj dvorani Doma sportova – poznata je satnica događaja, ali posebna gošća. Čast da otvori program pripala je uspješnoj zagrebačkoj kantautorici Sari Renar.

gw

General Woo se vraća u Vintage Industrial 11. siječnja 2018. te sa sobom dovodi svoj bend Funkstere! Ne propustite najbolje od hrvatskog hip hopa u izvedbi Wooa & Funkstera.

ra

Jedinstveni Rambo Amadeus vraća se u Vintage Industrial u četvrtak 18. siječnja Nove nam 2018. Rambo u Savsku 160 stiže sa bendom s kojim će za vas odraditi izabrana dijela iz svog 30-godišnjeg opusa.

Cinkusi

Vrelo zvuka je novi Močvarin projekt posvećen promociji etno/world music/tradicijske glazbe. U petak 29. prosinca u sklopu projekta nastupit će Cinkuši, koji će na koncertu promovirati svoj novi studijski uradak "Krava na orehu".

sjeverozapad

Ideju za glazbeni projekt “Sjeverozapad” Zvonka Obajdin (Svemir) nosi u sebi još od 2009. kada je prvi put uglazbila stihove pjesnika Stojana Vučićevića.

GPO

Gypsy Philharmonic orchestra sutra će prvi put svirati u Zagrebu!

gbh

Prvi dan proslave 5. rođendana Vintage Industriala, u utorak 12. prosinca otvorit će kultni pankeri GBH, koji se nakon tri godine vraćaju u Savsku 160 začiniti adventsku atmosferu u metropoli.

Poster 1

Unatoč sve nižim temperaturama i prirodnoj potrebi da ne izlazimo iz pećina, Iblis je ponovno uporan u naumu da udari uzavreli nemir u same temelje kluba „Attack“.

fotka Damil Kalogjera

Kries, jedan od najznačajnijih predstavnika world music scene na svom prvom klupskom predstavljanju u Rijeci!

rodendan plakat

Vintage Industrial od 12. do 16. prosinca slavi 5. rođendan i to s 5 koncertnih dana! 5 dana koncerata za 5. rođendan, detalje provjerite u nastavku.

repetitor press photo hires

Udruga P.A.R.K., poznata po dugogodišnjoj uspješnoj organizaciji kulturno-glazbenih događanja u Šibeniku, slavi krajem prosinca svoj šesti rođendan! Tim povodom svoju vjernu publiku časte koncertom beogradskog benda Repetitor koji će u četvrtak 21. prosinca zasvirati u popularnom klubu Azimut.