Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

cambi

Klapa Cambi iz Splita upravo je objavila video uradak, obradu pjesme „The Show Must Go On“ grupe Queen. Ovom obradom klapa označava početak novog projekta obrade svjetskih hitova. Obradu poslušajte u nastavku.

Autori videa su Vojan Koceić („PILOT STUDIO“), a autor obrade pjesme je član klape Joško Tranfić.

Iza klape je uspješna koncertna godina. Održano je mnogo izvrsnih nastupa među kojima ističemo : više od 10.000,00 ljudi ispunilo je Peristil i sve pristupne ulice do Peristila na kom se koncert klape održavao, koncert na Tvrđavi Sv. Mihovil Šibeniku, tradicionalni koncert humanitarnog karaktera u Hrvatskom narodnom kazalištu Split čiji cjelokupni prihod uvijek bude doniran u korist KBC Split, prednovogodišnji u Dvorani hotela Royal, Opatija. Nakon više od 10 godina rasprodana je dvorana SC Gripe u Splitu, upravo samostalnim koncertom klape Cambi, a 14. 06 2017. klapa je održala samostalni koncert u zagrebačkoj Šalati

Novim projektom, klapa se želi afirmirat ina stranom glazbenom tržištu te je u tom cilju potpisala ugovor sa njemačkom agencijom, istaknutom na svjetskoj glazbenoj sceni, a koja će ovaj i sve buduće glazbene video uratke promovirati na mnogim relevantnim internetskim kanalima.