Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

guzva

Osječki bend Gužva u 16-ercu je na svom youtube kanalu objavio novi singl i spot kojim najavljuju novi album koji će, kako tvrde, biti objavljen do kraja 2017. godine. Spot pogledajte u nastavku.

"Ne daj me" je pjesma koja govori o ljubavi, prijateljstvu i slobodi, dakle o onim vrijednostima na koje često zaboravimo u ovim surovim vremenima. Pjesma je snimljena u Sociala studios tijekom proljeća i ljeta ove godine, a producirao ju je Nenad Pejčić iz Psycho Therapy studija. Spot je autorsko djelo perspektivne Sandre Šalajić. Snimljen je u cijelosti na karting stazi u osječkoj Portanovi.

Gužva u 16-ercu je tijekom ljeta imala osam festivalskih nastupa po regiji. Po dva puta su svirali u Hrvatskoj (Rijeka - Maturijada i Ludbreg - Idemo otok), Sloveniji (Trbovlje - Mlada olimpijada i Lendava - Tepih na paleti), BiH (Šipovo - ZET fest i Tuzla - Kaledioskop festival) i Srbiji (Bečej - Kontra fest i Novi Sad Blokstok). U predstojećem razdoblju uz rad na završetku novog albuma slavonske pankere očekuju nastupi po klubovima, uskoro će bend na svojim stranicama objaviti raspored jesenjih koncerata.

Spot za pjesmu «NE DAJ ME» možete pogledati niže.