Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Jazzy Jeff 2

Zagreb, 23. kolovoza 2017. - Tri su dana ostala do povratničkog koncerta američke glazbene i glumačke zvijezde Will Smitha i njegovog dugogodišnjeg prijatelja i umjetnika Jazzy Jeffa. U Hrvatsku je stigao prvi dio tima američke zvijezde Will Smitha čija se brojka popela na čak 48 ljudi, a danas stiže i Jazzy Jeff! Nastup ovog dvojca započinje u subotu, 26. kolovoza u 22.30 sati, a organizatori preporučuju posjetiteljima da dođu ranije kako bi se izbjegle velike gužve na ulazu.

Povratak ovog dvojca na glazbenu scenu čeka se više od 15 godina, a ususret dolaska u Hrvatsku Jazzy Jeff je dirljivom objavom na društvenim mrežama izrazio sreću i zadovoljstvo novoj glazbenoj pustolovini. “OK…znam da ovo izgleda samo kao fotografija moje torbe…Ali ona je puno više od toga. Odlazim danas zbog dva nastupa s mojim dugogodišnjim prijateljem Will Smithom poznatim i pod imenom The Fresh Prince. Nisam bio siguran da će ponovo doći ovaj trenutak i jako sam sretan što ćemo to napokon učiniti! No, u ovom dijelu mog života, ne mogu se ne upitati…Što ako je ovo posljednji put da ćemo zajedno izaći na pozornicu…Što ako je ovo kraj…jer ništa ne traje vječno…Upravo zato gledam na ove nastupe puno dublje…obraćam pažnju na male stvari i svaki trenutak. Radio ovo gotovo 35 godina i to je takav blagoslov i zato to ne želim uzimati za gotovo. Stoga, iako ovo izgleda samo kao moja torba…ovo je hrpa uspomena, misli i zahvalnosti.  Ovaj vikend vam donosimo povratak DJ Jazzy Jeff i The Fresh Prince. Pratite nas. #JJFP17“, napisao je Jazzy jeff na svom Facebook profilu koji u Poreč stiže danas.

Inovativna 3D pozornica polako dobiva svoje završne vizure, a produkcijski i dizajnerski festivalski tim, za nastup Will Smitha, pripremio je dodatna audio, vizualna i pirotehnička pojačanja. “Ove godine pozornica će biti još veća i atraktivnija, a za nastup Will Smitha ugradili smo i posebnu platformu koja će se tijekom njegovog nastupa dizati i spuštati. Njegov je tim koji uključuje režisera, producente i brojne tehničare jako zadovoljan i za sada nemamo neke posebne zahtjeve“, izjavio je Miroslav Hrg iz tvrtke Promo Logistika, tvorac vizualnog i svjetlosnog rješenja atraktivne MTV SummerBlast pozornice koja se prostire na više od 300 kvadratnih metara, broji 400 kvadratnih metara LED ekrana i više od 400 komada rasvjetnih tijela te je dodao: “Za njihove smo probe morali replicirati i setapirati pravu zvučnu sliku u zatvorenoj prostoriji kako bi njihov nastup bio tehnički savršen. Danas krećemo s probama, a navečer kreću tonske i svjetlosne probe i na velikoj pozornici.“

Najbolji način za otvaranje drugog festivalskog dana i zagrijavanje za ekskluzivni nastup američkih zvijezda je Boat Partyju MTV SummerBlast Meets STEREOLOFT, koji u subotu 26. kolovoza, isplovljava s porečke rive. U dva će sata, od 17 do 19 sati, svi posjetitelji moći doživjeti ljepote istarske obale s brodske palube i uz odličnu glazbu DJ Lorenza. Ulaznice za Boat Party moći će se kupiti po cijeni od 115 kuna.

Podsjećamo, drugo izdanje festivala MTV SummerBlast u Poreč prvog dana dovodi mega zvijezde Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Jonas Blue, R3wire & Varski te domaća pojačanja Vanillaz, DJ Maxa i Lorenza. Drugi dan rezerviran je za najveću zvijezdu današnjice Will Smitha koji u Poreč stiže sa svojim prijateljem DJ Jazzy Jeffom. U Poreč stižu i britanski reper Tinie Tempah, švedski DJ i producent Mike Perry te hip-hop i dance trio Far East Movement stiže iz američkog Los Angelesa.

Mastercard® je službeni partner bezgotovinskog sustava i preferirani način plaćanja na festivalu MTV Summerblast. Na festivalu je, osim festivalskom narukvicom, moguće plaćati Mastercard i Maestro® karticama pa korisnici ovih kartica ne trebaju puniti festivalsku narukvicu. Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica pri kupnju festivalskih ulaznica na PEC prodajnim mjestima u Hrvatskoj te Petrolovim benzinskim postajama u Sloveniji ostvaruju 10% popusta. Rast popularnosti festivala počiva i na promjeni sklonosti među potrošačima koji umjesto kupnje materijalnog teže otkrivanju autentičnih iskustava i doživljaja što dokazuju i razne studije, a Istrijani i njihovi gosti imaju priliku ovu regiju doživjeti na potpuno drugačiji način – mogu večerati u Brtonigli uz osobnog sommerliera, otići na tečaj pripreme jela s tartufima kod chefa Damira Modrušana u restoranu Zigante ili ostvariti različite pogodnosti u Villi Parentino u Poreču i Rivalmare Boutique Hotelu u Novigradu. Samo treba na stranici www.priceless.com/Croatia namijenjenoj korisnicima Mastercard® kartica odabrati jedno od jedinstvenih iskustava ili ponuda.

Partner ovogodišnjeg izdanja festivala MTV Summerblast je i tvrtka ORYX Rent a car. Tvrtka Valamar Riviera i Grad Poreč, partneri festivala MTV SummerBlast, ponosni su što na veliku ljetnu pozornicu na Peškeri imaju priliku dovesti svjetsku zvijezdu kao što je Will Smith, a kako bi i ove godine Poreč zaista disao punim plućima, na brojne gradske lokacije vratio se i festival života – Poreč Open Air – koji je i ove godine predstavio više od 100 glazbenih, kulturnih i uličnih događanja.

Kako bi se izbjegle velike gužve, organizatori preporučuju što raniji dolazak na glavni festivalski ulaz. Ulaznice se mogu osigurati putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima. Dvodnevne festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 499 kuna, a jednodnevne po cijeni od 259 kuna. Dvodnevne festivalske VIP ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 1100 kuna, jednodnevne po 750 kuna, a u prodaju su puštene i posebne VVIP ulaznice. U sklopu sustava Supra Travel mogu se osigurati posebni festivalski paketi. Na službenoj stranici festivala mogu se kupiti grupne ulaznice pa će tako svi oni koji kupe tri, četvrtu ulaznicu dobiti besplatno.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.