Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

plakat

Čak dva dana prije koncerta, Đorđe Balašević je stigao u Opatiju u pratnji supruge i kćerke kako bi uživao u biseru Jadrana. Informaciju o dolasku objavila je njegova kćerka na svojem Facebook profilu.

Balašević je izrazio veliko zadovoljstvo i veseli se nastupu u Opatiji tim i više što je od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici prošlo pet godina.

Ljubav između ovog umjetnika, glazbenika i njegove publike, teško je riječima opisati, ali vrlo ju je lako osjetiti jer već od samog izlaska Balaševića na pozornicu, oni postaju jedno, postaju spoj nečeg romantičnog, ljubavnog, pjesničkog i bajkovitog.

Balašević

Đorđe Balašević u Opatiji, foto: Beba Balašević, Facebook.com

Budite dio još jedne unikatne panonske bajke jer je poznato kako se za Balaševićeve koncerte uvijek traži ulaznica više, ali i isto tako je dobro poznato kako su njegovi koncerti rasprodani čak nekoliko dana nakon prvih službenih najava.

Ulaznice se nalaze u prodaji preko sustava Ticketshopa, a vi svoje ulaznice svakako kupite na vrijeme i uživajte u predivnoj ljetnoj noći koja vas očekuje.