Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

rock o fest

Udruga mladih Feniks već jedanaestu godinu zaredom organizira O'ROCK FEST i na taj način okuplja neafirmirane glazbene skupine iz Hrvatske i inozemstva. Namjera O'ROCK FEST-a je da se mladi sa šireg područja upoznaju i povezuju, jer glazba je idealan medij kroz koji mladi mogu izraziti svoja socijalna stajališta.

Svake godine na O'ROCK FEST prijavljuju se bendovi s područja cijele Hrvatske, a osim natjecateljskog održava se i revijalni dio festivala, na kojem, kao gosti večeri, nastupaju renomirani bendovi popu Vatre, Pavela, Pips, Chips & Videoclips, Picksiebneri. Osim dobre svirke, u sklopu festivala će se održavati i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 11. O'ROCK FEST. Najbolja tri benda u natjecateljskom dijelu dobivaju statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.

11. O'ROCK FEST će se održati 21.10.2017. u Domu kulture Oroslavje.

Prijave su otvorene do 15.9.2017.

U prijavi potrebno je poslati:
1. Demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak
2. Biografija banda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi banda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate)
3. Fotografija benda ili video zapis
4. Tekstovi pjesama s kojima se prijavljujete na 11. O'ROCK FEST (minimalno 2 teksta)

Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Osim dobre svirke, treba naglasiti da će se održavati i raznovrsne glazbene radionice te dodatni popratni sadržaj kojim će biti upotpunjena cjelina događaja 11. O'ROCK FEST.

Dosadašnji pobjednici:
10. O'ROCK FEST 2016 – pobjednik OGENJ (Koprivnica)
9. O'ROCK FEST 2015 – pobjednik MEDIA STRES (Čakovec)
8. O'ROCK FEST 2014 – pobjednik ,,Eclipse of Time'' (Karlovac)
7. O'ROCK FEST 2013 – pobjednik „One Possible Option“ (Rijeka)
6. O'ROCK FEST 2012 – pobjednik Them Moose Rush (Bjelovar)
5. O'ROCK FEST 2011 – pobjednik Agharti (Zagreb)
4. O'ROCK FEST 2010 – pobjednik Sepal (Karlovac)
3. O'ROCK FEST 2009 - pobjednik Manheim (Zabok)
2. O'ROCK FEST 2008 - pobjednik .Upset (Zabok)
1. O'ROCK FEST 2007 – nije bio natjecateljskog karaktera

Prijave za 11. O'ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu udruge: Udruga mladih Feniks, Krušljevo Selo 168, 49 243 Oroslavje

Pokrovitelji festivala: Ministarstvo kulture, Krapinsko-zagorska županija i Grad Oroslavje.