Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Kedzo not a crime

Samo nekoliko mjeseci nakon zavidnog uspjeha sa singlom "Sve u meni se budi", Damir Kedžo potpisao je ugovor s Gold Entertainment Management Agency, a tim potpisom objavio novi singl koji će vas sigurno osvojiti: Drago mi je što sam postao dio GEMA tima! Dugo sam čekao s objavljivanjem singla i pao mi je kamen sa srca kad sam shvatio da napokon izlazi.  Suradnja s GEMOM je nekakav logičan slijed događaja.

Nadodaje kako je u fazi kada ima jako puno toga za dati i drago mu je da je GEMA to prepoznala, te se veseli svim izazovima koji su pred njima.

Vlasnik agencije, bubnjar uspješnog zagrebačkog benda Pravila igre, Goran Belošević komentirao je: Damir Kedžo je jedan od najboljih vokala u regiji i sretan sam što je odabrao GEMU! Uvjeren sam da će ovo biti odlična suradnja.

Singl je nastao prošle godine u Stockholmu, a ono što Kedžu najviše veseli je što se po prvi puta pojavljuje u ulozi koautora. Već od prvog stiha singl postaje zarazan. Kako je i sam rekao, "Not a Crime" je energična i pozitivna pjesma, ima poruku s kojom se svatko tko se ikad zaljubio istinski može poistovjetiti.

Uz njega, pjesmu potpisuju poznati švedski autori Gabriel Alares, Gustaf Svenungsson i Magnus Wallin, te Starfish & Sebastian Lestapier koji su zaslužni za produkciju.

Suradnja s Damirom je izuzetno zadovoljstvo! Osim što posjeduje nevjerojatne vokalne sposobnosti, širi pozitivnu energiju, stoga je suradnja tekla vrlo jednostavno i sve je snimljeno u trenu. - nadodaje Gabriel Alares.

Sljedeća postaja je Splitski festival, na kojem vrlo rado gostuje i jedva se čeka družiti sa splitskom publikom. Nakon prvog kruga glasanja za Cesaricu, publika je odlučila kojih se dvanaest finalista "bori" za HIT godine, a među njima je i pjesma "Sve u meni se budi" u potpisu Ante Pecotića.