Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Belfast FoodBelfast Food već punih dvadeset godina donosi dašak Irske i Kvarnera u hrvatski eter. Upravo je ta velika obljetnica jako dobar povod za proslavu u zagrebačkom klubu Sax 20. veljače.

Belfasti će odsvirati presjek svih albuma i godina zajedničkog sviranja, a tome će svakako doprinijeti gostovanje Hrvoja Hodaka, originalnog člana i autora nekih od najpoznatijih pjesama grupe ("Van iz grada", "Svjetla Kontinentala", "Nije vrijeme još za nas"...) i to četrnaest godina nakon posljednjeg zajedničkog nastupa kao člana Belfast Fooda.

Da pjesma "Lud ko šlapa" zazvuči dovoljno ludo pobrinut će se nezaobilazni Drele, a kao gosti pojavit će se i Zoki iz Picksiebnera i Nikola Ćeran (ex-Sleep) pa svakako dođte poslušati kakvo će pripremiti iznenađenje!

Ovim povodom Belfast Food premijerno će prikazati videospot novog singla "Bio jednom band (Samo nek' je veselo)" kao najavu dugo očekivanog albuma imena "Očekivanja".

"Očekivanja" će biti objavljena sredinom ožujka kada slijede i promotivni koncerti u Rijeci, Zagrebu, Zadru i ostalim gradovima. Autori glazbe ovog novog koncertnog favorita su Marko Jurić i Alen Širola dok je priču smislio i "ispričao" Erik Malnar.